Czerwony ryż, wit. D3 Zobacz większe

Czerwony ryż, wit. D3

Nowy

Produkt zawiera monakolinę K obecną w czerwonym fermentowanym ryżu, która przyczynia się do utrzymaniu prawidłowego stężenia cholesterolu we krwi. Korzystne działanie występuje w przypadku spożywania 10 mg monakoliny K z produktów z czerwonego fermentowanego ryżu.

Więcej szczegółów

17,00 zł

Zawartość składników wykazujących efekt fizjologiczny w dziennej porcji produktu:
(1 kapsułka):

- ekstrakt z fermentowanego czerwonego ryżu (zawartość monakoliny K 10,0 mg) - 334,0 mg 

- Witamina D3 - 20 µg  ---  (400 - % RWS«)

«RWS – referencyjna wartość spożycia

 

Składniki:

Ekstrakt z fermentowanego czerwonego ryżu (3% monakoliny K); substancja wypełniająca: celuloza mikrokrystaliczna; forma chemiczna witaminy D3: cholekalcyferol; substancja przeciwzbrylająca: stearynian magnezu; materiał kapsułki: żelatyna; substancja przeciwzbrylająca: stearynian magnezu;

 

Uwaga:

Produkt nie powinien być stosowany przez kobiety w ciąży oraz karmiące.

Nie należy przyjmować z innymi produktami obniżającymi poziom cholesterolu.

W przypadku przewlekłego stosowania leków z innych grup, należy poradzić się lekarza.

Preparat nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej i zbilansowanej diety, oraz nie zastąpi zdrowego aktywnego trybu życia.

 

Zalecane dzienne spożycie:  

1 kapsułka dziennie po wieczornym posiłku, popić wodą.

Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.